luni, 4 noiembrie 2013

0

Unghiile tehnice sau unghiile false .

Unghiile tehnice sau unghiile false sunt o rezolvare utilă pentru multe femei, care din diverse motive (rosul unghiilor, exfolierea/strierea unghiilor, lipsa vitaminelor) nu pot adopta o manichiură impecabilă, cu un aspect îngrijit şi de durată. Poate fiecare dintre voi aţi trăit experienţa neplacută de a vă îngriji unghiile, folosind metoda clasică, în care durata de rezistenţă a ojei pe unghii, era nu mai mare de trei zile. De aici şi problema timpului alocat manichiurii, care odată cu secolul vitezei în care ne aflăm, acest timp alocat nouă, femeilor, devine o problema.
Toate acestea sunt o parte din cauzele care te împiedică să ai o manichiură frumoasă şi ingrijită. Aşa cum se ştie, cartea de vizită a unei persoane, o reprezintă unghiile, dacă acestea sunt îngrijite, vom şti cu certitudine că stăm de vorbă cu o persoană care se preocupă de aspectul său, pentru că întotdeauna o manichiura impecabila, este o dovadă de respect fată de propria persoană şi în acelaşi timp, de eleganţă.
Aşadar, unghiile false, au început să nu mai fie considerate un accesoriu vulgar, aşa cum au fost odată, ci un accesoriu absolut necesar. Tehnica modernă ne permite să avem unghii perfecte, chiar daca nu sunt naturale. Unghiile false reprezintă raspunsul întrebărilor noastre în vederea soluţionării problemelor ce privesc îngrijirea şi metinerea perfectă a manichiurii.

0 comentarii: